perjantai 29. elokuuta 2008

Sekalaista valmistunutta

Olen tämän kuukauden (melko) alusta ollut erään isompitöisen neuleen kimpussa, mutta kylläistyin siihen että mitään ei valmistu, joten tein keskeneräisiä pikkuneuleita valmiiksi. Joistakin puuttui kärkikavennus tai peukalo, jotkut olivat alle puolivälissä. Tässä näitä:


Vihreät sukat ovat 7-veljestä, puikot 3½mm, lankaa kului 90g, sinisissä sama lanka ja puikot, varressa kierreraitaa, lankaa kului 73g. Punaiset lapaset isoveljeä, puikot 5½mm, lankaa kului 45g. Harmaissa lapasissa puikot 4½-5½mm (en enää muista), lankana sadnesin fritisgarn jota kului 45g.

Ja sitten vielä tämmöinen:

Joo, se on apupupu, eikä niitä enää oteta vastaan. Aloitin tekemään tätä joskus keväällä, en tiennyt sitä silloin, huomasin keskenkaiken, mutta ajattelin että saahan tämän jonnekkin tyrkättyä.. No tämä jäi ihan kesken, mutta hyvä että tein tämän nyt loppuun, sillä äidin työpaikalla joku on järjestänyt näiden pupujen joukkulähetyksen punaiselle ristille, niin että se ottaa vastaan ja vie eteenpäin :). Eli tämä pupu lähtee punaiselle ristille.

Täyttö ja kasvojen kirjailu menivät vähän miten sattui, en ole kummassakaan mikään hääppöinen, mutta eihän tuo maailmaa kaada... Puikot 4mm ja sitä kului n.60g.

Eikä tässä ollut suinkaan kaikki keskeneräiset, vain kaikista "helpoimmat"... Minulla on (erittäin) paha tapa jättää töitä kesken, vielä taitaa olla 3/4 kpl.. Mutta nyt ainakaan ei ole aikaa niitä enää tehdä loppuun, siirryn tästä puolivälissä olevani projektini ääreen...

Niin, ja liityin sukkasatoon :). Pitäisi ainakin 10 sukkaparia tänä syksynä kutoa, niin että ajattelin että se voisi olla ihan hauska tempaus :). En osaa sitä nappia tähän laittaa, mutta se on sen verran yleinen tempaus, että eiköhän kaikki siitä tiedä...


5 kommenttia:

Anastácio Soberbo kirjoitti...

Hallo, schön Blog.
Leider nicht mehr schreiben.
Eine Umarmung aus Portugal

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa, että "eksynyt" apupupu pääsee vielä mukaan joukkoon. :)

Anonyymi kirjoitti...

Mukava tuo Apu-pupu. Tuohon projektiin olisi ollut mukava ennättää mukaan, mutta eiköhän niitä tule vastasuudessa muitakin. Jos hoksaat uutta, niin laita minulle tieto siitä. Lelujen tekeminen on kivaa. Olit taas vieraillut blogissani, kiva!

Anonyymi kirjoitti...

Blogissani on sinulle yks juttu!

Tuulia kirjoitti...

Kiitos Leena!!!!