maanantai 21. heinäkuuta 2008

Hengissä ollaan

Olen vain ollut Lapissa musiikkileirin, viime viikon lauantaista tämän viikon lauantaihin. Tai sinne taidettiin lähteä aikaisemmin, ja täällä etelässä takaisin olin eilen puoliseitsemältä aamulla, mutta paikanpäällä oltiin "kunnolla" lauantaista lauantaihin.

Koska olin musiikki leirillä, niin keskityin musiikkiin, ja käsityöt jäivät taka-alalle. Jotakin pientä tein kumminkin huonekaverilleni, kun hän pyysi, mutten ihan saanut valmiiksi. Menisi jotain puolituntia valmiiksi saamiseen...

Mutta nyt tulin tekemään oikeastaan postausta messuista. Sillä olin eilen isoäitini kanssa Porvoon käsityömessuilla, isovanhempani kun asuvat Porvoossa. En ollut ollut aikaisemmin millään käsityömessuilla, joten oli kiva kokemus.

Paljon oli valmista tavaraa, oli kiva vain kierrellä, mutta mukaan tarttui sitten jotakin koko paikan ainoasta lankakojusta:


Se on hahtuvaa. Ensimmäinen lajiaan lankavarastossani. 100% suomenvillaa, värjäytyy hauskasti "hitaasti". Painoa oli ja on 166g, maksoi 12e, myyjän mukaan saa kahdet tossut, teen sellaisia äidille, sillä hän kuluttaa 1/2 puhki per talvi. (langalla ei ollut mitään nimeä tai valmistajilla nimeä tai jotakin, siksi ei lue).

Mukaan tarttui myös tuollainen älyttömän kaunis käsintehty kortti. En tiedä että minne sen raaskisin antaa, ja mikä olisi tarpeeksi hieno lahja sille. Mutta otin kuvan, niin voin ihailla sitä sitten vielä antamisen jälkeenkin :). Jos sen raaskin koskaan antaa pois :)

Ostettiin myös isoidin kanssa puupihdit leivänpaahdinta varten. Muttei muuta. Mutta oli kiva kyllä käydä.

Ei sitten muuta. Nyt vissiin menen tekemään sen yhden pikkujutun loppuun ja purkamaan kasseja... Ensi keskiviikkona menen kutomaan kangaspuilla. Eiköhän tämä blogi kumminkin sitä ennen päivity.

P.S: Hahtuvan maksoikin isoäitini. Minulta jäi lompakko kotiin, eikä hän myöhemmin suostunut ottamaan rahaa vastaan. Kiitos hänelle!

2 kommenttia:

Vaahtera kirjoitti...

Moikka :) Ihanan langan olet ostanut sieltä messuilta, tuossa keskellä on vähänkuin sydänkin.

Tuulia kirjoitti...

Ai kiitos :) Enpä ollut tullut ajatelleeksi tuota sydäntä, mutta nyt kun sanot, niin ihan selvähän se on : ).

Pitääkin tulla vastavierailulle blogiisi (vaikka olenkin siellä kyllä
käynyt, mutta jostakin syystä kommentointi on jäänyt väliin.... ei oo mun parhaita "lajeja")