torstai 8. toukokuuta 2008

Ensimmäinen kirjoitus


Tulipa sitten tämmöinen blogi perustettua...

Reilun vuoden olen ollut (erityisen) innostunut käsitöistä ja blogistaniasta. Ja kun niitä käsitöitä tulee tehtyä (ja purettua : ))jo jonkin verran, niin on kiva saada sitten saada ne jotenkin muistiin, minä kuun teen lähes aina lahjaksi tai hyväntekeväisyyteen tai muuten poisannettavaksi, niin ei jää itelle mitään muistoa. Joten tuli tämmöinen sitten perustettua : ).

Blogeihin taisin joskus viime kevättalvella eksyä jotakin googlattaessa, ja se oli sitten menoa... Nyt taitaa minulla olla n. 50 blogia blogilistalla suosikeissa, joista 45 kävityöaiheisia. Ja saisi oikeastaan olla enemmänkin, lukeminen tuntuu loppuvan liian nopeasti : ).

Mitä sitten vielä kirjoittaisi... Jospa vaikka niistä keskeneräisistä töistä, niin sitten saattaisi jotakin joskus valmistua, kun on mennyt ihan kirjoittamaankin : ). Niin, eli varmaankin eniten työn alla oleva tällä hetkellä on äitienpäivä lahja äidille (juu, olen erittäin ajoissa liikkellä... : )), semmone pistely työ, koulukäsityönä, joku 15x20cm, jossa jotain kukkasia. Ei kyllä hirveen hyvä tule, kun langat ovat tiesmitä, lankoja siihen ei alunperin ollut, ja ne siihen otetut langat ovat "aika" sekalaisia, joten ei lopputuloskaan hirveen hyvä ole... Jotakin muuta kyllä antaisin, jos olisi aikaa vain tehdä (siis äidille).... Ja ei, tämä tyttö ei rupea mitään kyllä kaupastakaan ostamaan : ).

Sitten olisi vauvan villapaita, semmone ihan seiskavekasta, palmikkoinen, tuolta novitan sivuilta, taisi olla ilmaismalli. Oikeastaan tämän olisi pitänyt olla aikaa sitten valmistunut, ristiäislahjaksi nimittäin, mutta jouduin sen aloittamisen aika alkuvaiheessa käsityökieltoon, kiitos terveudenhoitajan, kun on hartijat liian jumissa... Sitten oli niin vähän aikaa, että se olisi ollut suunnileen mahdotonta saada tällä neulomisnopeudella valmiiksi, joten jäi antamatta... Mutta nyt on naapurille tulossa yksi uusi lapsukainen, joten sille ajattelesin antavani.

Ja sitten... niin, innostuin tekemään apupua jossakin vaiheessa. Ja kun olin jo ihan pitkällä, niin huomasin, että eipä niitä enää vastaanotetakkaan : ). No, ei se haittaa, kylllähän yhden apupun saa jonnekkin ängettyä. Kunhan sen vain saisi valmiiksi, intoa kyllä riitti siihen asti kunnes olisi pitänyt ommella kasaan... : ) Alkoi yhtäkkiä muut työt hirveesti kiinnostaa, joten nyt se vain oottelee, että joku vaivautuisi tekemään pari vaivaista loppusilausta.

Ja sitten olisi kahdet kirjoneule kintaat työn alla, ensimmäisiä lajiaan, ja myös joku vauvannuttu vastasyntyneelle, huovutettavat tossut, pitsineule sukat, viittä vaille olevat lapsen sukat, itelle kaarokke villapaita, joka on vain kaarroketta vaille valmis... Enpä taida kaikkia töitä muistaa, mutta tarkoitus olisi sitten kesälomalla oikein kunnolla ahkeroida (Joo, noin taisin viimekin vuonna miettiä, ja sitten innostuinkin tekemään jotain mammutti työtä, joka kylläkin valmistui, mutta jäi silti keskeneräset keskenäsäisiksi.... : ))

Eipä muuta tule mieleen, eikä tässä kirjoituksessa oikein päätä eikä häntää taida ollakkaan : ). Lähinnä vain itelle muistiinpanoja, ja niiden takana hieman hoputusta itelle, ja sitten jotain älytöntä höpinää, jonka pitäisi olla jokin hieno avauspuhe : ). Mutta joo, yritän saada tämän blogin päivittymään ensi sunnuntaina, jolloin pitäisi olla se äidin lahja valmis. Saa nähä, mite käy.


Ei kommentteja: